Webinar on-demand

Sådan skaffer du leads med LinkedIn annoncering i Danmark og udlandet

Som B2B virksomhed kommer du næsten ikke udenom LinkedIn, hvis du arbejder med salg eller marketing. Det er den eneste digitale platform i DK, hvor du kan segmentere og ramme danske beslutningstagere på titel, virksomhed og branche.

Men hvordan gør man det rigtigt? Hvordan gør man LinkedIn til en leadgenererende kanal og ikke bare et udstillingsvindue for sit brand?

Webinar

Hands-on webinar i LinkedIn platformen

Gennemgang af features og annonceringsmuligheder.

Skab succesfulde kampagner på LinkedIn

Hans og Uffe kommer med deres bedste bud på, hvordan du lægger en god strategi for din LinkedIn annoncering, og de viser også, hvordan du eksekverer og skaber succesfulde kampagner. Og får masser af brandvarme leads.

Vi holder det helt overordnet og dykker ikke ned i opsætning og systemhåndtering. I stedet udplukker vi de smarteste features og muligheder, som gør, at du nemt og hurtigt kan komme i dialog med din ønskede målgruppe – uanset om det er indkøbere i metalindustrien, ingeniører i rådgivningsbranchen eller IT-chefer i fødevarevirksomheder.

Hvem møder du i studiet?

Partner og Client Director

Hans Løjborg Appelby

Hans er Partner og Client Director i Mindmill, hvor han hver dag arbejder med at skabe sammenhæng mellem marketing og salg i B2B virksomheder, så de får flere salgsmøder og en større pipeline med en højere konvertering.

Paid Media Specialist

Uffe R. Nielsen

Uffe er en af Mindmills 5 paid media specialister. Uffe er hundredemeter mester i at opsætte succesfulde kampagner på LinkedIn. Han ved alt om målgruppeopsætning, kampagnetracking, leadpriser og konverteringsmuligheder.

Skal du se webinaret?

Ja, det skal du helt sikkert, hvis du er nybegynder indenfor LinkedIn annoncering. Du sidder enten i salg eller marketing og vil gerne blive klogere på, hvordan din virksomhed kan anvende LinkedIn til leadgenerering i både Danmark og Udlandet.

På webinaret møder du Hans, som er vores Partner og Salgsdirektør og Uffe Nielsen, som er en af vores Paid Media Specialister. Sammen løfter de sløret for, hvordan vi i Mindmill har hjulpet flere hundrede B2B virksomheder med succesfuld leadgenerering på LinkedIn.

Vil du vide mere?

Kontakt Hans

Få adgang til webinaret