Se webinaret nu

B2B Dashboard: Salgsledelsens vigtigste værktøj

Deltag på årets måske mest operationelle webinar og se, hvordan vi overvåger og rapporterer kundernes salgs- og marketingperformance i ét datadrevet live dashboard.

 

Se webinaret nu

Tilmeld dig webinar og få unik indsigt i, hvordan vi overvåger og rapporterer salgs- og marketingperformance.

Det er ikke svært at lave leads – det kan alle gøre. Det er heller ikke svært for en salgsleder at sige, at sælgerne skal kontakte flere leads. Det svære er at lave en proces, hvor salg og marketing arbejder sammen om at skaffe de rigtige leads. Og de rigtige kunder.

Dét vil jeg vise dig, hvordan du gør på dette webinar.

Jeg vil fokusere på to ting:

  1. I den første del vil jeg vise mit eget dashboard, og hvordan jeg aktivt bruger den til at overvåge leads og performance. Her kommer jeg også omkring, hvordan vi måler ROI, selvom vores salgsproces nogen gange er to år.
  2. I anden del gennemgår jeg min egen salgsstrategi. Jeg har samlet min proces i en B2B Sales Success Playbook fyldt med konkrete eksempler på alt fra LinkedIn-beskeder, mails og salgspitches.

BONUS: Alle som deltager på dette webinar, får samtidig min ”B2B Sales Success Playbook” med mine bedste tips til lead management og B2B salg.

Hvorfor skal du se webinaret?

Skab sammenhængskraft med en et performance-dashboard

Dette webinar er nok mit mest operationelle til dato. Se med, når jeg viser præcist, hvordan vi overvåger og rapporterer kundernes salgs- og marketingperformance i ét datadrevet live dashboard.

Operationelt og lavpraktisk
Få indblik i vores live-dashboard, som vi anvender til at overvåge og rapportere salgs- og marketingperformance.
ROI
Se, hvordan du kan måle ROI, selvom salgsprocessen er lang.
Salgsstrategi
Få en gennemgang af min egen salgsstrategi, og hvordan jeg har opbygget min position på B2B markedet.
B2B Sales Success Playbook
Få unikt indblik i, hvordan jeg kontakter leads og afholder salgspitches. Alle deltagere får tilsendt en kopi efterfølgende.

Vil du vide mere?

Få optagelsen