Se webinaret on-demand nu

Eksport og nye markeder er vejen til vækst

Se premieren på Mindmills nye koncept: B2B PANELET

Vi havde nemlig fornemt besøg i studiet af direktør og ejerleder i Seritronic, Hans Henrik Pedersen, samt investor og partner i kapitalfonden Industriudvikling, Frederik Edward Aackermann.

De to gæster kommer med hver deres vinkel på, hvordan du bedst og mest kosteffektivt udvikler, optimerer og skalerer din eksport.

Download webinaret med det samme, så du ikke går glip af debatten om, hvordan du bedst driver og accelererer rentabel eksport fra Danmark.

Se webinaret on-demand nu

Eksport og nye markeder er vejen til vækst

Udfyld formularen og download den spændende paneldebat!

Se hvorfor du skal se webinaret

Deltagere

Ordstyrer – Mindmill

Ivan Jæger Christiansen

Ivan er CEO i Mindmill, hvor han med Mindmills Marketing Framework hjælper B2B virksomheder med at åbne for nye markeder hurtigt og uden, at det kræver for meget kapital.

Ivan har tidligere været CEO hos en førende dansk webshop, hvorfra han har stor erfaring med eksport og markedsekspansion både strategisk og operationelt.

Deltager – Industri Udvikling

Frederik Edward Aackermann

Frederik er Partner i kapitalfonden Industriudvikling. Her investerer han i dygtige ejerledere og ledergrupper, som vil vokse deres selskab til næste niveau.

Som Partner i Industriudvikling har Frederik med andre ord rig erfaring med skalering og vækst af virksomheder på et internationalt plan.

Deltager – Seritronic

Hans Henrik Pedersen

Hans Henrik er direktør og ejerleder i virksomheden Seritronic A/S, der producerer og sælger kundetilpassede betjeningspaneler på flere internationale markeder.

Som direktør og ejerleder har Hans Henrik stor erfaring med udrulning af digitale salgs- og marketingstrategier, som han gavmildt vil dele ud af.

Deltager – Mindmill

Hans Løjborg Appelby

Hans er Partner og Client Director i Mindmill.

Her arbejder han hver dag for at skabe sammenhæng mellem marketing og salg i B2B virksomheder. Målet er altid flere og bedre leads, flere konkrete salgsmøder og en højere konvertering på salgspipelinen.

Vil du vide mere?

Kontakt Hans

Skal vi kontakte dig?