Se webinaret nu

B2B eksport uden millioner i budget (B2B Case)

Gå ikke glip af dette webinar, hvor Mindmills CEO Ivan Jæger Christiansen sammen med Client Director, Hans Løjborg Appelby, inviterer Martin Møller fra industrivirksomheden Hycon A/S i studiet til en snak om eksport og markedsekspansion.

Ivan har været med til at starte mange nye markeder op, mens Martin deler sine erfaringer om opstarten for nyligt i både Tyskland og USA. Her kigger Hycon allerede nu ind i en fyldt salgspipeline og møder med potentielle forhandlere.

Tilmeld dig her og vær med, når vi løfter sløret for, hvordan du kommer nemt i gang med at skabe de første resultater – også uden millioner i budget.

On demand

Se webinaret med det samme

Find ud af, hvordan det lykkedes for Hycon at skabe stærke eksportresultater på kort tid med imponerende få midler. 

Vi løfter sløret for, hvordan du kommer hurtigt i gang med at sælge i Tyskland og USA – også uden millioner i budget.

Program

Eksporterer du allerede og vil du styrke din indsats på markedet? Eller står du foran opstart af nye markeder?

På dette webinar dykker vi ned i, hvordan du kan minimere din risiko og øge hastigheden af ekspansionen mod eksportmarkeder. Vi fokuserer på, hvordan du:

✔ Åbner for nye markeder uden at bruge al din kapital

✔ Hvordan du styrker dit forhandlersalg

✔ Henter kvalitetsleads til rigtig gode priser

Og så ser vi på Hycons markedsekspansion i Tyskland og USA. Den konkrete case viser nemlig, at eksport og entre på nye markeder ikke behøver at være uoverskueligt omfattende.

Hvem møder du i studiet?

Hycon

Martin Møller

Martin er CEO i Hycon, som producerer håndholdt hydraulisk udstyr.

Hycon producerer markedets mest kraftfulde og pålidelige håndholdte hydrauliske værktøj med et bredt udvalg af drivstationer, nedbrydningshamre, ringsave, kapsave, dykpumper, pælehamre m.m.

Hycon har for nyligt gjort indtog på det tyske og det amerikanske marked.

Mindmill

Ivan Jæger Christiansen

Ivan er CEO i Mindmill, hvor han med Mindmills Marketing Framework hjælper B2B virksomheder med at åbne for nye markeder hurtigt og uden, at det kræver for meget kapital.

Ivan har tidligere været CEO hos en førende dansk webshop, hvorfra han har stor erfaring med eksport og markedsekspansion både strategisk og operationelt.

Mindmill

Hans Løjborg Appelby

Hans er Partner og Client Director i Mindmill.

Her arbejder han hver dag for at skabe sammenhæng mellem marketing og salg i B2B virksomheder. Målet er altid flere og bedre leads, flere konkrete salgsmøder og en højere konvertering på salgspipelinen.

Vil du vide mere?

Se webinaret nu