Se webinaret nu

Intelligent B2B mersalg: HER og NU strategier til vækst og synergier

Vi gentager succesen og inviterer igen én af Danmarks største salgseksperter, Mads Winther fra Intenz, i studiet.

Denne gang sætter vi laserfokus på intelligent B2B mersalg, krydssalg og dybdesalg. Eller sagt med andre ord: VÆKST HER og NU! 

Se webinaret nu

Hans Løjborg Appelby præsenterer dig for et nemt og billigt værktøj, som vil give dig et LIVE INDBLIK i dine kunders adfærd på dit website og digitale commerce platform. 

Mads Winther giver dig indspark til operationelle salgsaktiviteter, du kan iværksætte omgående for at udnytte denne viden og sælge mere til dine eksisterende kunder. 

Dette webinar er især egnet til eksportvirksomheder, produktionsvirksomheder, konsulenthuse og B2B virksomheder med en digital commerce platform.

Hans Løjborg Appelby præsenterer dig for et nemt og billigt værktøj, som vil give dig et LIVE INDBLIK i dine kunders adfærd på dit website og digitale commerce platform.

Mads Winther giver dig indspark til operationelle salgsaktiviteter, du kan iværksætte omgående for at udnytte denne viden og sælge mere til dine eksisterende kunder.

På webinaret vil Hans give et unikt indblik i en konkret case fra marketingsiden, mens Mads vil præsentere sin 3-trins raket til succes.

Sammen giver vi dig opskriften på, hvordan B2B virksomheder kan:

  1. Skabe omsætning med et højt dækningsbidrag HER og NU
  2. Udnytte marketingdata til intelligent mersalg, krydssalg og dybdesalg
  3. Skabe synergier og klæde sælgerne bedre på til mere salg

Du vil ikke gå glip af dette webinar, hvis du sidder som CSO, COO, CCO, CMO eller lignende.

Se videoen her

Hvorfor skal du se webinaret?

Få opskriften på synergi og vækst

Måske har du investeret +1 million kroner i en digital commerce platform i Sitecore, Umbraco eller lignende. Men du mangler værdifuld viden og indsigt i kundernes adfærd og interesse på tværs af dine produkter og forretningsområder. Viden og indsigt som er altafgørende for, at dine sælgere kan sælge mere til dine eksisterende kunder.

Gå ikke glip af dette masterclass B2B webinar, hvor vi ikke alene giver dig løsningen til denne udfordring. Vi giver dig også opskriften til at udnytte denne viden, så du kan skabe synergier og vækst NU og HER!

Øget vækst
Hør, hvordan du kan skabe omsætning med højt dækningsbidrag HER og NU.
Udnyttelse af marketingdata
Få indsigt i, hvordan du udnytter marketingdata til intelligent mersalg, krydssalg og dybdesalg.
Klæd sælgerne på
Lær, hvordan du skaber synergier og klæder dine sælgere bedre på til mere salg.
Opskriften til succes
Få fingrene i opskriften på, hvordan du anvender indsigt i kundernes adfærd og interesser på tværs af forretningsområder.
Vil du vide mere?

Kontakt Hans eller Mads

Få optagelsen